Nancy Putkoski, bval manelka Anthonyho Bourdaina | Wiki/Bio, ist hodnota, vek, karira, v

Nancy Putkoski je znma ako manelka Anthonyho Bourdaina, zosnulho televzneho fkuchra a modertora. Anthony bol autoromKuchya dvern, vysoko oceovan kuchrska kniha o varen, ktor mu umonila precestova svet medzinrodnej kuchyne. Vaka svojej vni a zrunostiam v kulinrskom umen si vaka svojej televznej karire zskal celosvetovch fanikov. Nancy je asto oznaovan ako Anthonyho tie.

Kto bola Nancy Putkoski, manželka Anthonyho Bourdaina?

Nancy Putkoski je známa ako manželka Anthonyho Bourdaina, zosnulého televízneho šéfkuchára a moderátora. Anthony bol autorom Kuchyňa dôverná, vysoko oceňovaná kuchárska kniha o varení, ktorá mu umožnila precestovať svet medzinárodnej kuchyne. Vďaka svojej vášni a zručnostiam v kulinárskom umení si vďaka svojej televíznej kariére získal celosvetových fanúšikov. Nancy je často označovaná ako Anthonyho tieň.

Nancy a Anthony sa prvýkrát stretli na strednej škole v Dwight-Englewood, New Jersey. Podľa našich zdrojov Nancy vyštudovala slobodné umenie na Vassarskej univerzite, kde si vybudovala vzťah s Bourdainom. Podľa správ bola Nancy často bezohľadná predtým, ako spoznala Anthonyho, ale nakoniec sa s ním usadila.

Životopis Zjednodušený

MenoNancy Putkoski
Miesto narodeniaUSA
Dátum narodeniaApríla 8, 1955
Vek67 rokov
výška5 stôp a 5 palce
Váha61Kg
Čistý majetok$ 2million
manželAnthony Bourdain

Nancy Putkoski & Anthony Bourdain | Prehľad manželstva

Anthony Bourdain spomína na svoje prvé stretnutie s Nancy Putkoski počas rozhovoru. Bol ohromený jej otvorenosťou a nebojácnosťou a opísal ju ako typ človeka „choďte s prúdom“. Anthony hovoril o svojej láske k hudbe a umeniu, keď nastúpil na vysokú školu. Anthony a Nancy sa zapísali na univerzitu Vassar. O rok neskôr sa presťahoval do Culinary Institute of America. V roku 1986, o deväť rokov neskôr, sa stredoškolskí miláčikovia zosobášili na jednoduchom obrade v kostole s blízkymi priateľmi a rodinou. Anthony je o rok starší ako Nancy Putkoski. Ich vzťah sa točil okolo sledovania Simpsonovcov, cestovania do Karibiku, skúšania nových jedál a užívania drog. Zneužívanie návykových látok jeho manželky vyvolalo Anthonyho závislosť na heroíne.

Hoci ich manželstvo trvalo dve desaťročia, intimita medzi nimi nestačila na to, aby sa ich vzťah uzdravil. Nancy požiadala o rozvod v roku 2005. Hoci niektorí špekulovali, že rozvod bol spôsobený Anthonyho neschopnosťou mať deti, neskôr priznal, že jeho práca výrazne ovplyvnila manželstvo. Anthonyho kariéra spočívala v cestovaní po svete, čo spôsobilo viac ako 30-ročný konfliktný vzťah.

Prečítajte si tiež: Bývalá manželka Ant Ansteada, príbeh o rozvode Louise Anstead, vek, čisté imanie a jej súčasný manžel

Po rozvode sa Anthony Bourdain oženil so svojou novou manželkou Ottaviou Busiou, ktorá je obchodným magnátom.

Aká vysoká je Nancy Putkoski?

Je 5 ′ 5 ″ vysoká a 132 libier. Niekoľko fotografií online ukazuje, že má asi 132 libier.

Aká je čistá hodnota Nancy Putkoski?

Anthony bol úspešným šéfkuchárom, televíznym moderátorom a kulinárskym expertom a teraz má čistý majetok 16 miliónov dolárov. Podľa správ Nancy vlastní malú časť Anthonyho čistého bohatstva, asi 2 milióny dolárov.

Koľko rokov má Nancy Putoski?

Nancy Putkoski sa narodila v znamení zverokruhu Baran. Toto znamenie zverokruhu je symbolom sily, nezávislosti a egoizmu. Narodila sa vo Fort Lee, New Jersey, 8. apríla 1955, má 67 rokov.

Sledujte nás a získajte okamžité aktualizácie

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifLS3jqeYp5upYr22wMqoqqShXw%3D%3D

 Share!